Textilpelus Világ

A modern mosható textil pelenkák világa

Válogassunk össze egy mosható pelenka csomagot

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív

Hány darab mosható pelenkára lesz szükségünk

Egy kedves leendő anyuka megkeresett, hogy segítsek neki összeállítani számára egy pelenka csomagot, ami minden eshetőségre megfelel, olcsó, jól kihasználható, természetes anyagokból készült, egészséges, könnyű feladni a babára, egyszerű a kezelése (mosás, tárolás), és nem utolsó sorban csinos.

Bővebben...

Milyen a jó Mosható Pelenka?

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Egyméretes mosható pelenka

Gyakran felteszik nekem a kérdést: Milyen mosható pelenkát válasszunk, hiszen már akkora választék áll rendelkezésünkre? Olyan sok márka, típus, fazon és szabás közül válogathatunk, hogy csak kapkodjuk a fejünket. És még ott van az ár kérdése is.

Mégis melyik a legjobb?

 

Bővebben...

Melyik a legolcsóbb mosható pelenka

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

prefoldcsomag
A leges legolcsóbb mosható pelenka a hagyományos egy rétegű textil pelenka más néven tetra pelenka. Manapság már inkább csak törlőkendőnek vagy a baba feje alá büfiztetőnek használjuk. De azért jó még a régi feladatra is. Csak ne kellene annyit hajtogatni.


Bővebben...


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/textilpe/public_html/templates/wstextilpelus/framework/ganalytics.php on line 46

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/textilpe/public_html/modules/mod_fje_likebox/mod_fje_likebox.php on line 18